Kolonne Null

Kolonne Null blev stiftet af en flok elitesportsudøvere, der manglede et høj kvalitetsalternativ til det glas vin, de så gerne ville nyde, men pga. deres profession ikke kunne tillade sig. Derfor bliver Kolonne Null til i et tæt samarbejde mellem drueproducenter og vinerier, hvoraf flere er Award-winning familiehuse, som ikke går på kompromis med kvalitet. Kolonne Null begrænser sig ikke af geografi. Firmaet ligger i Tyskland men de arbejder sammen med vinhuse i både Spanien, Frankrig og Tyskland. De søger kun de bedste vine, som de så dealkoholiserer for at få det bedst mulige slutprodukt. Kolonne Null er på meget kort tid blevet en af de markedsførende brands, og de er i stadig udvikling.

Dealkoholiseringsprocessen

Processen starter med at lave en vin på traditionel vis for at udvikle alle de naturlige, eftertragtede smage og aromaer. Dernæst benyttes den innovative metode, der kaldes Vakuum destillering, hvor vinen sættes i et vakuum og væsker fordamper ved 30°C. På den måde kan man dealkoholisere vinen på nænsomste vis.
Det er en frugt- og friskhedsbevarende proces, som viser respekt for den oprindelige vin. Da vinen laves som en almindelig vin først, formår Kolonne Null at overføre druetypicitet og klassiske karakteristika fra druesorten over i det færdige produkt.

Kolonne Null er den perfekte blanding af teknologisk ekspertise og elegant tradition. Kolonne Nulls produkter indeholder maksimalt 0,4% alkohol, og derfor vil nogle fødevarer som alkoholfri øl, frugtjuice, modne bananer og surbrød have et højere indhold af alkohol. Vinene produceres vegansk.

VINE FRA Kolonne Null