“Torelló, Gran Torelló 2016, Corpinnat. 96 points af Miguel Hudin!” er blevet tilføjet til din kurv.
Se kurv
Viser 1–9 af 16 resultater
-
559,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2016 & 2017
- Vol.: Alm. flaske (75 cl) x 2 fl.
- Alkoholprocent: 11,5%
- Type: Corpinnat (2 fl) i gaveæske
Druerne er:
46% Xarel.lo, 30% Macabeo, 24% Parellada for Gran Torelló
51% Xarel.lo, 32% Macabeo, 17% Parellada for 225
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske. 225 har lagret på 225 liters egetræsfade.
Gran Torelló har lagret mere end 84 og 225 mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.
Seneste priser:
Gran Torelló:
- CIVAS & Guía de vinos Akatavino: Bedste bobler fra Spanien i 2022!!!
- CIVAS & Guía de vinos Akatavino: 96 points
- 2022 Decanter World Wine Awards: Sølvmedalje
- Peñín guide 2021 & 22: 94 pts
- Jancis Robinson: 17/20
- Virtus International Awards: Gold Medal
- Robert Parker: 92 pts (vintage ’11)
- Falstaff: 95 pts (’11)
- Vivir el Vino guide: 95 pts (’11)
225:
- Guía de Vinos y aceites 2022: 97 points!
- Concurso Casino Gran Madrid: Gran Oro
- Guía de Vinos y aceites 2022: 97 points!
- Peñín guide 2021: 93 pts – 95 pts (jeroboam)
- Gourmets guide 2020: 93 pts
- Robert Parker: 92 pts
- “Vivir el vino” GUIDE : 94 pts
- Semana Vitivinícola: 97 pts – honor roll (‘14)
-
335,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2014/16
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 11,5%
- Type: Corpinnat (1 fl) i gaveæske
Druerne er: 46% Xarel.lo, 30% Macabeo, 24% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 84 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.
Seneste priser:
CIVAS & Guía de vinos Akatavino: Bedste bobler fra Spanien i 2022!!!
CIVAS & Guía de vinos Akatavino: 96 points
Peñín guide 2021 & 22: 94 pts
2022 Decanter World Wine Awards: Sølvmedalje
Jancis Robinson: 17/20
Virtus International Awards: Gold Medal
Robert Parker: 92 pts (vintage ’11)
Falstaff: 95 pts (’11)
Vivir el Vino guide: 95 pts (’11)
James Sucking: 92 pts (’11)
Miquel Hudin: 93 pts (’11)
Vinos de Catalunya guide: 9,47 pts
Semana Vitivinícola guide: 95 pts (’11)
Drinks Business: Gold Medal (’11)
Weinwirtschaft: 94 pts (‘10)
-
280,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2016
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 11,50%
- Type: Corpinnat (1 fl) i gaveæske
Druerne er: 51% Xarel.lo, 32% Macabeo and 17% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Vinen har lagret på 225 liters egetræsfade. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.
Seneste priser:
Guía de Vinos y aceites 2022: 97 points!
Concurso Casino Gran Madrid: Gran Oro
Peñín guide 2021: 93 pts – 95 pts (jeroboam)
Gourmets guide 2020: 93 pts
Robert Parker: 92 pts
“Vivir el vino” GUIDE : 94 pts
Semana Vitivinícola: 97 pts – honor roll (‘14)
Miquel Hudin: 91+93 pts
Virtus 2019: Great Gold Drink Business 2019: Silver medal
Weinwirschaft: 93 pts Falstaff: 94 pts
-
199,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2016/17
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 12%
- Type: Corpinnat
Druerne er: 45% Xarel.lo / 39% Macabeo, / 16% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type, 4gr / l sukker
Seneste priser:
Gilbert & Gaillard: Gold medal (’13)
International Wine Challenge: Bronze medal (’14)
Semana Vitivinícola guide: 94 pts (’13)
Peñín guide 2021: 91 pts
Robert Parker: 90 pts (’14)
-
132,50 kr.- Vinhus: Kolonne Null i samarbejde med Freiherr Gleichenstein
- Land: Tyskland
- Årgang: n/v
- Vol.: Alm. flaske str (75 cl)
- Alkoholprocent: 0,23%
- Type: Alkoholfri bobler
“94 points. – ”nok den bedste alkoholfri mousserende vin, jeg har smagt” – Mad & Monopolet
Man behøver ikke sige nej længere. Nu er kvalitetsalternativet her endeligt. Cuvée No 1 er en vaskeægte alkoholfri sparkling vin, der leverer alt, hvad man forventer ved f.eks. en Champagne: Syrlige æbler, friskbagt brioche, brød og en herlig mineralitet.
Kolonne Null finder kun de bedste vine fra topområder og producenter rundt i verdenen for så at lave den ultimativt bedste alkoholfrie, de kan. Denne udgave er lavet i samarbejde med Freiherr Gleichenstein, Tyskland. Et sprødt glas boblrt , som er den perfekte velkomstdrink eller sommerhyggeglas.
-
Vurderet 4.33 ud af 5
140,00 kr.- Vinhus: Kolonne Null i samarbejde med Weingut Wasem
- Land: Tyskland
- Årgang; 2020
- Vol.: Alm. flaske str (75 cl)
- Alkoholprocent: 0,2%
- Type: Alkoholfri rosé bobler
- Lagerstatus: På lager
“92 point. Et glas du roligt kan servere for gæster, der springer over alkoholen.” – Mad & Monopolet
Nu kan du endelig få et fantastisk forfriskende, mousserende glas, uden at indtage alkohol.
Kolonne Null finder kun de bedste vine fra topområder og producenter rundt i verdenen for så at lave den ultimativt bedste alkoholfrie, de kan. Denne udgave er lavet i samarbejde med den familieejede vingård Weingut Wasem, Tyskland. Et sprødt glas rosé, som er den perfekte velkomstdrink eller sommerhyggeglas.
Kolonne Null sørger for at festen aldrig behøver at stoppe, eller at man stadig kan køre hjem når man får et godt glas til maden eller i andre anledninger.
-
Vurderet 5.00 ud af 5
270,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2017
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 11,50%
- Type: Corpinnat
- Lagerstatus: På lager
Druerne er: 52% Xarel.lo, 32% Macabeo and 16% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Vinen har lagret på 225 liters egetræsfade i ca. én måned. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.
Seneste priser:
2024: La Guía de Vins de Catalunya: 9,42
2024: Special Report 2024: 93 points
2024: Peñín guide 92 points
2024: Guía Vinos Gourmets: 91 points
2023: International Wine Challenge: 93 points
2022: Guía de Vinos y aceites: 97 points!
2022: Peñín guide 92 points!
2021: Concurso Casino Gran Madrid: Gran Oro
2021:Peñín guide1: 93 pts – 95 pts (jeroboam)
2020:Semana Vitivinícola: Great Gold
2020: Gourmets guide: 93 pts
Robert Parker: 92 pts
2019: Virtus: Great Gold
2019: Drink Business: Silver medal
-
329,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2017
- Vol.: Magnum – 1,5 l
- Alkoholprocent: 12%
- Type: Corpinnat
Druerne er: 45% Xarel.lo / 39% Macabeo, / 16% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type, 4gr / l sukker.
Seneste priser:
2024: La Guía de Vins de Catalunya: 9,47 points
2024: Guía Peñín: 90 points
Gilbert & Gaillard: Gold medal (’13)
International Wine Challenge: Bronze medal (’14)
Semana Vitivinícola guide: 94 pts (’13)
Peñín guide 2021: 91 pts
Robert Parker: 90 pts (’14)
-
185,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2017
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 12%
- Type: Corpinnat
- Lagerstatus: På lager
Druerne er: 45% Xarel.lo / 39% Macabeo, / 16% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type, 4gr / l sukker.
Seneste priser:
Gilbert & Gaillard: Gold medal (’13)
International Wine Challenge: Bronze medal (’14)
Semana Vitivinícola guide: 94 pts (’13)
Peñín guide 2021: 91 pts
Robert Parker: 90 pts (’14)