Kolonne Null Edition Wasem Rosé Sparkling 2020 – 0,2 % Alkoholfri

(3 kundeanmeldelser)

140,00 kr.
126,00 kr. ved køb af 6 fl.

 • Vinhus: Kolonne Null i samarbejde med Weingut Wasem
 • Land: Tyskland
 • Årgang; 2020
 • Vol.: Alm. flaske str (75 cl)
 • Alkoholprocent: 0,2%
 • Type: Alkoholfri rosé bobler
 • Lagerstatus: På lager

“92 point. Et glas du roligt kan servere for gæster, der springer over alkoholen.” – Mad & Monopolet

Nu kan du endelig få et fantastisk forfriskende, mousserende glas, uden at indtage alkohol.
Kolonne Null finder kun de bedste vine fra topområder og producenter rundt i verdenen for så at lave den ultimativt bedste alkoholfrie, de kan. Denne udgave er  lavet i samarbejde med den familieejede vingård Weingut Wasem, Tyskland. Et sprødt glas rosé, som er den perfekte velkomstdrink eller sommerhyggeglas.
Kolonne Null sørger for at festen aldrig behøver at stoppe, eller at man stadig kan køre hjem når man får et godt glas til maden eller i andre anledninger.

GUARANTEED SAFE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • American Express
 • Discover Card
 • PayPal
Pris: 126 kr. ved køb af 6 fl.

Beskrivelse

En sart og flot laksefarve pryder Edition Wasem Rosé Sparkling i glasset. I duften fanger man hindbær, jordbær, et svagt urtepræg og et væld af citrusfrugter. Ved første tår lander den med en fed, cremet krop og man får straks en overflod af røde bær, citronskal og friskbagt brød.

En herlig sprød finish, giver den lange eftersmag en perfekt balance. Det er her er et lækkert glas mousserende!

Ideel til velkomst – og genial til bruch! Eller server den til grillet kylling, quiche med løg & gedeost, sommersalater, lys fisk eller tapas. Går også til et lækkert charcuteri bræt med ost og pølser.

Servér den ved 6-8 grader.

Pris: 126,00, v. 6 flasker

Yderligere information

Vinhus

Kolonne Null i samarbejde med Weingut Wasem

Land

Tyskland

Årgang

2020

Vol.

75 cl

Alkoholprocent

0,2%

Type

Afalkoholiseret rosé mousserende vin.

3 anmeldelser af Kolonne Null Edition Wasem Rosé Sparkling 2020 – 0,2 % Alkoholfri

 1. Guil

  92/100 Mad & Monopolet
  “Bobler uden alkohol kan, hvis det er lavet som Kolonne Null gør, virkelig noget. Frisk og charmerende med en næse fyldt med røde bær, citrus, friske æbler og en lækker smag med en elegant krop og med let fedme. Et glas du roligt kan servere for gæster, der springer over alkoholen. (Point gives i kategorien uden alkohol).” (vurderet ved en tilbudspris på kr. 129,95)

 2. Guil

  Vinavisen uge 4-2023: Denne gode mousserende rosé har en varm laksefarve. I duften er der både brød og fine noter af hindbær, mens smagen byder på paradisæbler, friske bær og frugtgummi. Eftersmagen slutter med en frisk syre.

 3. Guil

  Denne 2020 Rosé Sparkling Edition Wasem er imidlertid ikke lavet på Frühburgunder, men på et mix af Merlot, Blauer Portugieser samt Silvaner og lavet på edelstahltank aka ståltanke og formentlig tilsat bobler via charmat metoden.

  Derefter har vinen så gennemgået vakuumdestillation, hvor alkoholen er trukket ud, så vi havner med 0,2% alkohol i denne lille lyserøde mousserende vin.

  Igen absolut godkendt næse … masser af jordbær, jordbærtærte, søde kirsebær, lidt candyfloss, en smule græs, urter, citroner, lemon og man kan faktisk også dufte noget mineralitet.

  Smagen er rigtig god … masser af jordbærsødme, men også lidt blid og venlig syre. Sødmen har dog overtaget, men det er ikke for meget, for samlet giver det en saftig, mousserende vin med en fin kant, hvor der er citroner og lemon. Selve moussen er tæt, boblerne blide samt venlige. Det er f….. godkendt, så klart med 4-4,5 tomler.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...