Vinhuset Mas Muntanyans

Vinhuset, hvor Cava’en laves, ligger i  hjertet af Penedès’ vinmarker Den blev indviet i 2019 og er bygget fuldt bæredygtigt, perfekt integreret i landskabet og designet til at respektere miljøet og områdets biodiversitet.

Udstyret med banebrydende teknologi er vinhuset fuldstændig selvforsynende og bruger solenergi og systemer til genbrug af regnvand. Dens grønne tag hjælper naturligt med at opretholde en stabil indetemperatur og minimere miljøpåvirkningen. Mas Muntanyans er en vingård, der afspejler deres engagement i bæredygtighed og innovation.

Pionerer inden for boble-vin

Vinhuset ejes af Pinord, der er familieejet og et af de førende vinhuse i Penedés, der ligger vest for Barcelona.

Deres historie, i vinproduktion går hele 150 år tilbage og i dag er det 3 generation der driver vinhuset.

I 1950’erne positionerede PINORD sig som en af pionererne inden for mousserende vin i Spanien med produktion af druer fra egne marker.

D.O.Cava

Cava-vin er traditionelt fremstillet i Penedès-regionen i Catalonien, men omfatter også andre områder i Spanien, som Rioja, Valencia og Extremadura. 

Cava fremstilles efter den traditionelle metode (Méthode Traditionelle), også kendt som “Champagne-metoden”, hvor den anden gæring finder sted på flasken.

De mest almindelige druesorter til Cava er Macabeo, Xarel-lo og Parellada, men andre sorter kan også anvendes.

Cava findes i forskellige stilarter fra tør (Brut Nature) til sød (Doux).

VORES VIN FRA Mas Muntanyans

Vi vil meget gerne fortælle 👋
dig om vores gode vintilbud og arrangementer.

Vi lover ikke at spamme dig. Vi sender kun, når vi har noget på hjerte.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.