Frog’s Leap – forår

Frog’s Leap – Ikonisk vinhus

Frog’s Leaps pudsige navn henviser til, at der i tidernes morgen lå en frøfarm. Første vin blev udgivet i 1981 med druer købt fra Spottswoode. Siden blev Cabernet Sauvignon signaturdruen for Frog’s Leap, hvilket det stadig er i dag.

Huset er grundlagt af John Williams, der startede i vinbranchen i 1981. Efter en tur til Finger Lakes i New York og en runde på UC Davis, endte han i Napa Valley, hvor han grundlagde Frog’s Leap. 1984 er første årgang af den klassiske Cabernet.

Økologiske-bæredygtige vine

Allerede i 1988 begynder John Williams at omlægge sine vinmarker til økologi, for at opnå en sundere vinmark og deraf bedre vine. De mener også, at de fleste af de store vine i verden er blevet lavet af ikke-vandede vinstokke, og derfor dyrker Frog’s Leap alle sine vinmarker uden kunstvanding.

Covercrops i vinmarken

Førende Napa producent

I dag er Frog’s Leap en førende producent i Napa Valley og et forbillede for andre for, hvad der er muligt med bæredygtighed i alle processer. 40 år som en af de førende producenter i Napa Valley er på alle måder imponerende. Lagringspotentialet i vinene fra huset har været et kendetegn gennem alle årene og vinene er kendt for at være elegante, balancerede og komplekse.

VINE FRA FROG’S LEAP