Finca Las Nubes

Vinhuset, der ligger i Cafayate, Salta-provinsen, blev skabt i år 2000 af José Luis Mounier og hans familie, som kommer fra Mendoza. Deres higen efter at lave vin og have vinhuset som et familieprojekt er blevet bevaret i årenes løb og har resulteret i vin af høj kvalitet, aroma, og personlighed.

Som en lidenskabelig ønolog har José Luis forvandlet sit job til en hobby og samtidig bygget sit eget testanlæg for at se, hvilken druesort der udvikler sig på dette unikke sted.

Udsigten fra klippesiden til byen Cafayate er uvurderlig, og roen og den rene luft, gør oplevelsen af vinene ubeskrivelig.

Vinhuset producerer bare 150.000 flasker om året.

Højde-vine

Vinmarkener ligger i Cafayate-dalen 1850 meter over havets overflade med det laveste punkt på 1780 meter over havets overflade og det højeste ved næsten 2000 meter. De er indrammet af bjerge og er det ideelle sted til at dyrke vin, ikke mindst Malbec og Torrontès sorterne, der udgør råmaterialet til vinhusets vine. Stedet er specielt valgt af José Luis.

På grund af højden er UV-strålingen mere intens, og da det er en steppe-region, er der mere end 300 solskinsdage om året i Cafayate. Kombinationen af ​​højde og sollys får bærerne til at udvikle tykkere hud. Dette fører til en intens og dyb farve i de røde vine såvel som en højere tæthed i vinene.

Den stenede jord og de store udsving i temperaturen sikrer friske, mineralske vine og særligt livlige hvidvine.

Sr. Torrentés

Dette er vinmageren José Luis Mounier’s eget projekt. Han er også vinmager på vinene fra Bodega Tukma og anerkendt ekspert i Torrontés-sorten.

VINE FRA BODEGA TUKMA