Velkommen til Winepoint

30 år i branchen for gode vine

Vi har været i vinbranchen i 30 år og har stort kendskab til vine og priser på det danske marked.


”value for money”

Vi satser på personlig service og på at have noget for enhver smag. Fællesnævneren for alle vores vine er uden undtagelse ”value for money” – vi ønsker at levere fantastiske vine til priser, alle har råd til.


Egen import fra mindre og unikke vinhuse

Tag chancen og prøv de unikke vine fra små og næsten ukendte vinhuse fremfor at fortsætte med de kendte klassikere. Egen import af vinhusene fra Spanien, Chile og Argentina.


Udvalgte vine

Vinene er blevet nøje udvalgt af et panel på mellem 8 og 10 professionelle og forbrugere, og de er smagt op mod produkter, der allerede er på markedet i samme prisniveau, så vi er sikre på, at vi kan konkurrere med lignende produkter fra andre leverandører både på pris og kvalitet.

Den perfekte vin

Da vi har stor forkærlighed for Argentina, Chile og Spanien – og vores kendskab er størst, når det drejer sig om disse lande-, er det dem, vi vil sætte i centrum. Dér får man nogle fantastiske produkter til de rigtige priser. Og så har vi udvidet sortimentet med skønne vine fra Californien og vine uden alkohol.

Den perfekte vin, er den, der falder i din smag!

Mød os

Mød os på diverse messe og udstillinger og prøv vores vine.
Vi tager også gerne på besøg hos dig og dine venner (mellem 8 – 18 personer i Storkøbenhavn og Nordsjælland) eller i din vinklub og giver en præsentation af vore vine.