Pra Vinera – med tåge i marken

PRA VINERA

Vinhuset ligger i San Luis Obispo på Central Coast i det solrige Californien. Vinhuset er – med sin grundlæggelse i 2015 – et meget ungt et af sin slags, men det er på få år blevet udbredt både nationalt og internationalt.
Vinhuset laver ”California styled wines”, trods en del inspiration fra Italien, hvor vinmageren kommer fra, og hvor han har brugt det meste af sit liv på at lave kvalitetsvin. Så der ligger masser af erfaring bag arbejdet i PRA VINERA.

Vin med fylde og fedme

PRA VINERA dyrker sine marker på den amerikanske vestkyst, hvor klimaet er ideelt til at skabe vine med masser af kraft. Det kendetegner også vinhusets fire vine: Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir og Zinfandel – de er alle klassisk amerikanske med god fedme og fylde.

Står der blot ”California” på vinens etiket, betyder det, at den er fremstillet på et blend af druer fra forskellige steder i The Golden State. I tilfældet Pra Vinera er druerne fra Paso Robles og North Coast.

.

Dario di Conti

Gode til prisen

Vinene fra PRA VINERA i Californien bliver ofte fremhævet som gode vine til prisen, da mange mener, at de smager af mere, end de koster. 

VINE FRA PRA VINERA