Frog’s Leap – forår

Frog’s Leap – Ikonisk vinhus

Frog’s Leaps pudsige navn henviser til, at der i tidernes morgen lå en frøfarm. Første vin blev udgivet i 1981 med druer købt fra Spottswoode. Siden blev Cabernet Sauvignon signaturdruen for Frog’s Leap, hvilket det stadig er i dag.

Huset er grundlagt af John Williams, der startede i vinbranchen i 1981. Efter en tur til Finger Lakes i New York og en runde på UC Davis, endte han i Napa Valley, hvor han grundlagde Frog’s Leap. 1984 er første årgang af den klassiske Cabernet.

Økologiske-bæredygtige vine

Allerede i 1988 begynder John Williams at omlægge sine vinmarker til økologi, for at opnå en sundere vinmark og deraf bedre vine. De mener også, at de fleste af de store vine i verden er blevet lavet af ikke-vandede vinstokke, og derfor dyrker Frog’s Leap alle sine vinmarker uden kunstvanding.

Covercrops i vinmarken

Førende Napa producent

I dag er Frog’s Leap en førende producent i Napa Valley og et forbillede for andre for, hvad der er muligt med bæredygtighed i alle processer. 40 år som en af de førende producenter i Napa Valley er på alle måder imponerende. Lagringspotentialet i vinene fra huset har været et kendetegn gennem alle årene og vinene er kendt for at være elegante, balancerede og komplekse.

VINE FRA FROG’S LEAP

Vi vil meget gerne fortælle 👋
dig om vores gode vintilbud og arrangementer.

Vi lover ikke at spamme dig. Vi sender kun, når vi har noget på hjerte.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.