Viser 19–24 af 24 resultater
-

210,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2022
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 12%
- Type: Corpinnat
- Lagerstatus: På lager
Druerne er: 45% Xarel.lo / 39% Macabeo, / 16% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type, 4gr / l sukker.
Seneste priser:
91 points Robert Parker (årgang 17)
92 points Wine Enthusiast (årgang 16)
90 points Guía Peñín (årgang 17)
9,32 points La Guía de Vins de Catalunya (årgang 17)
94 pts (’13) Semana Vitivinícola guide
Gold medal (’13) Gilbert & Gaillard
Bronze medal (’14) International Wine Challenge:
-

185,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2022
- Vol.: 0,75
- Alkoholprocent: 11,5%
- Type: Corpinnat
Druerne er: 45% Xarel·lo / 39% Macabeo / 16% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mindst 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type, 4gr / l sukker.
2024: Guía Vinos Gourmets: 93 points
2024: Special Report 2024 af Tim Atkins: 90 points
90 points af Robert Parker
Gold Medal, Gilbert & Gaillard
91 points i Peñín Guide 2020
Broncemedalje i IWSC
93 point i Gourmets Guide 2020
94 point i Semana Vitivinícola Guide
-

210,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2022
- Vol.: 0,75
- Alkoholprocent: 12%
- Type: Corpinnat – rosé
- Lagerstatus: På lager
Druerne er: 79% macabeo – 21% pinot noir
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Fælles presning af de to sorter. Hver druesort, der er høstet 100% i hånden og på sit optimale modningspunkt, transporteres hurtigt til presserne for at undgå oxidation. Således ankommer klaserne hele og i perfekt stand.
Kun den første presning bruges “mosto flor”, der med omhyggelig vinifikation og gæring med den naturlige vilde gær resulterer i fremragende vine.
Denne vin har lagret mindst 18 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type
93 points i Guía de Vinos y Aceites 2022
94 points i Guía de Vinos y Aceites 2020
-

395,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2016
- Vol.: Magnum – 1,5 l
- Alkoholprocent: 12%
- Type: Corpinnat – rosé
Druerne er: Pinot Noir/Garnacha
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mindst 24 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type, 4gr / l sukker.
96 point i Guía de Vinos y Aceites 2020
-

215,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2020
- Vol.: 0,75
- Alkoholprocent: 12%
- Type: Corpinnat – rosé
Druerne er: Pinot Noir/Garnacha
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mindst 24 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (rysten af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type, 4gr / l sukker.
96 point i Guía de Vinos y Aceites 2020
-

Vurderet 4.67 ud af 5
110,00 kr.- Vinhus: Kolonne Null i samarbejde med Bodegas Más Que Vinos
- Område: Toledo
- Land: Spanien & Tyskland
- Årgang: n/v
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 0,44%
- Type: Alkoholfri rødvin
- Lagerstatus: På lager
Drue: Tempranillo
Alkoholfri rødvin…! Før Kolonne Null satte sig for at lave kvalitets-alkoholfrie versioner af klasserødvine, var der ikke mange bud på lækre produkter indenfor denne kategori.
Sammen med den spanske producent Más Que Vinos fra varme Toledo, syd for Madrid, har de udviklet en fantastisk alkoholfri rødvin. Más Que Vinos sørger for, at der bliver spillet på alle tangenter.
De laver kun vin på de lokale druesorter som Cencibel (Tempranillo), Garnacha, Airén and Malvar, som står fordelt på 35 hektarer økologiske vinmarker med ældgamle buskvinstokke, hvoraf mange er over 80 år gamle.
Kolonne Null skaffer kun de bedste Premiumvine til at lave deres alkoholfrie topprodukter!
Seneste ratings:
93 point. Et glimrende bud på en alkoholfri vin” – Mad & Monopolet
5 stjerner i Vinavisen i uge 4-2023