Kolonne Null Cuvée Rouge No. 2 Edition Mas Que Vinos – 0,44 % Alkohol

(3 kundeanmeldelser)

110,00 kr.
99,00 kr. ved køb af 6 fl.

 • Vinhus: Kolonne Null i samarbejde med Bodegas Más Que Vinos
 • Område: Toledo
 • Land: Spanien & Tyskland
 • Årgang: n/v
 • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
 • Alkoholprocent: 0,44%
 • Type: Alkoholfri rødvin
 • Lagerstatus: På lager

Drue: Tempranillo

Alkoholfri rødvin…! Før Kolonne Null satte sig for at lave kvalitets-alkoholfrie versioner af klasserødvine, var der ikke mange bud på lækre produkter indenfor denne kategori.
Sammen med den spanske producent Más Que Vinos fra varme Toledo, syd for Madrid, har de udviklet en fantastisk alkoholfri rødvin. Más Que Vinos sørger for, at der bliver spillet på alle tangenter.
De laver kun vin på de lokale druesorter som Cencibel (Tempranillo), Garnacha, Airén and Malvar, som står fordelt på 35 hektarer økologiske vinmarker med ældgamle buskvinstokke, hvoraf mange er over 80 år gamle.
Kolonne Null skaffer kun de bedste Premiumvine til at lave deres alkoholfrie topprodukter!

Seneste ratings:
93 point. Et glimrende bud på en alkoholfri vin” – Mad & Monopolet
5 stjerner i Vinavisen i uge 4-2023

GUARANTEED SAFE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • American Express
 • Discover Card
 • PayPal
Pris: 99,00 kr. ved køb af 6 fl.

Beskrivelse

I glasset står Cuvée Rouge No. 2 med en dyb rubinrød farve og et lilla skær. I næsen får man noter af nedfaldsblommer, blåbær og svesker.
En let og saftig rødvin med en dejlig bærsmag, et strejf af peber og en behagelig syre. Vinen kunne minde lidt om en Pinot Noir-vin (med alkohol) eller Beaujlais-vin og bør drikkes let afkølet.

Servér den ved 15-17 grader.

Pris: 99,00 v. 6 fl.

3 anmeldelser af Kolonne Null Cuvée Rouge No. 2 Edition Mas Que Vinos – 0,44 % Alkohol

 1. Guil

  93/100 Mad & Monopolet
  “Nogle gange er det faktisk rart, at man kan nyde et glas vin med god samvittighed, hvis man senere på dagen skal køre – ofte er det desværre sådan, at der er langt mellem de gode bud. Kolonne Null er dog et glimrende bud på en alkoholfri vin, som faktisk også har god dybde og smag. Den er lavet på et blend af lokale spanske druer, som giver en glimrende vin, med lyse noter af kirsebær, jordbær, nellike og mynte. I munden er den læskende og har en fin frugtfylde og lette tanniner. Et glimrende glas alkoholfri vin. (Point gives i kategorien uden alkohol).” (vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)

 2. Guil

  Vinavisen uge 4-2023. 5 stjerner: En helt igennem dejlig rødvin – let og læskende og med en god tør og kompleks bærsmag med strejf af peber. Vinen kunne godt minde lidt om en Pinot Noir-vin (med alkohol).

 3. Guil

  Houlbergs Vinblog: Igen får jeg et lille, småskummende slør i overfladen, men det er klart mindre end hos foregående vin og forsvinder også hurtigere, hvor der kommer en duft af frisk og mørk frugt med en svag sødme. Der er masser af bær, sorte kirsebær, brombær, blommer. svesker, enebær og søde krydderier. Det er sgu en meget ærlig, rustik og ukompleks duft … lige ud af landevejen.

  Smagsmæssigt synes jeg også, at den er bedre end Cuvée Rouge No.1, for smagen er frisk, ren og frugtrig med en direkte frugt, har masser af frugtintensitet, hvor det mest er kirsebær, hindbær og måske endda lidt jordbær, let peber, nogle tanniner … frisk og næsten som at drikke fra tanken direkte. 4 tomler med pil op.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...