Vinhus: Kolonne Null i samarbejde med Bodegas Más Que Vinos
Område: Toledo
Land: Spanien & Tyskland
Årgang: n/v
Vol.: Alm. flaske (75 cl)
Alkoholprocent: 0,44%
Type: Alkoholfri rødvin
Lagerstatus: På lager
Drue: Tempranillo
Alkoholfri rødvin…! Før Kolonne Null satte sig for at lave kvalitets-alkoholfrie versioner af klasserødvine, var der ikke mange bud på lækre produkter indenfor denne kategori.
Sammen med den spanske producent Más Que Vinos fra varme Toledo, syd for Madrid, har de udviklet en fantastisk alkoholfri rødvin. Más Que Vinos sørger for, at der bliver spillet på alle tangenter.
De laver kun vin på de lokale druesorter som Cencibel (Tempranillo), Garnacha, Airén and Malvar, som står fordelt på 35 hektarer økologiske vinmarker med ældgamle buskvinstokke, hvoraf mange er over 80 år gamle.
Kolonne Null skaffer kun de bedste Premiumvine til at lave deres alkoholfrie topprodukter!
Seneste ratings:
93 point. Et glimrende bud på en alkoholfri vin” – Mad & Monopolet
5 stjerner i Vinavisen i uge 4-2023
Vinen er den første vin i Ribera del Duero, der er lavet uden tilsætning af sulfitter. Den kommer fra vinstokke, der er 20-30 år gamle på marker med stenet, ler- og sandholdig jord i 850 meters højde.
Markerne bliver høstet manuelt og vinen gæres i ståltanke ved 20 ºC for at bevare den aromatiske rigdom.
Vinen kommer fra vinstokke, der er 40-60 år gamle på marker med stenet, ler- og sandholdig jord, som giver fremragende dræningsbetingelser og med en årlig nedbør på 450 mm.
Markerne bliver høstet manuelt og vinen gæres i ståltanke ved 26 ºC for at bevare den aromatiske rigdom, med en maceration på 20 dage.
Crianza: 12 måneder i amerikanske og franske egetræsfade.
Seneste præmier: Guldmedalje i Concurso Internacional de Vino Zarcillo 2021
Vinen kommer fra vinstokke, der er 20-40 år gamle på marker med stenet, ler- og sandholdig jord, som giver fremragende dræningsbetingelser og med en årlig nedbør på 450 mm.
Markerne bliver høstet manuelt og vinen gæres i ståltanke ved 24 ºC for at bevare den aromatiske rigdom, med en maceration på 15 dage. Vinen har været 6 måneder i amerikanske (80%) og franske (20 %) egetræsfade.
Vinen kommer fra vinstokke, der er 20-30 år gamle på marker med stenet, ler- og sandholdig jord, som giver fremragende dræningsbetingelser og med en årlig nedbør på 450 mm.
Markerne bliver høstet manuelt og vinen gæres i ståltanke ved 24 ºC for at bevare den aromatiske rigdom, med en maceration på 10 dage.