Vinen er lavet på 70% Grenache og 30% Cabernet Sauvignon fra vinhusets bedste marker ved Ebrofloden.
Druerne høstes om natten og laves med den traditionelle, naturlige blødningsmetode før de udsættes for maceration ved lav temperatur i 8-10 timer. Gæringen foregår ved 16ºC i rustfri ståltanke i omkring 15 dage for at producere en lys, ren og frugtig vin.
Vinen har vundet prisen for bedste rosèvin i Navarra i 2017, 2018 og 2019, Guldmedalje i International Wine Awards 2019 og “Best Value” og sølvmedalje på International Rosè Championship 2020!
Vinen kan gemmes i et par år, men er bedst ung og frisk.
Vinen er lavet på 100% Moscatel de Grano Menudo fra vinhusets marker i det sydlige Navarra i området La Ribera del Ebro 400 m. over havets overflade.
Duerne bliver plukket om natten fra 22 år gamle vinstokke. Spontan gæringen på ståltanke, så de får så meget aromatisk kompleksitet som muligt. Gæringen stoppes ved en hurtig temperatur-sænkning, når den ønskede sødme og struktur er opnået.
Vinen har vundet “Great Gold Medal” ved International Wine Awards 2018 (mellem 95 og 100 points) og Gulmedalje i 2019!
Druerne er:
46% Xarel.lo, 30% Macabeo, 24% Parellada for Gran Torelló
51% Xarel.lo, 32% Macabeo, 17% Parellada for 225
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske. 225 har lagret på 225 liters egetræsfade.
Gran Torellò har lagret mere end 84 og 225 mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.
Seneste priser:
Gran Torellò:
CIVAS & Guía de vinos Akatavino: Bedste bobler fra Spanien i 2022!!!
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 84 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.
Seneste priser:
CIVAS & Guía de vinos Akatavino: Bedste bobler fra Spanien i 2022!!!
CIVAS & Guía de vinos Akatavino: 96 points
Peñín guide 2021 & 22: 94 pts
2022 Decanter World Wine Awards: Sølvmedalje
Jancis Robinson: 17/20
Virtus International Awards: Gold Medal
Robert Parker: 92 pts (vintage ’11)
Falstaff: 95 pts (’11)
Vivir el Vino guide: 95 pts (’11)
James Sucking: 92 pts (’11)
Miquel Hudin: 93 pts (’11)
Vinos de Catalunya guide: 9,47 pts
Semana Vitivinícola guide: 95 pts (’11)
Drinks Business: Gold Medal (’11)
Weinwirtschaft: 94 pts (‘10)
Druerne er: 51% Xarel.lo, 32% Macabeo and 17% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Vinen har lagret på 225 liters egetræsfade. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.
Seneste priser:
Guía de Vinos y aceites 2022: 97 points!
Concurso Casino Gran Madrid: Gran Oro
Peñín guide 2021: 93 pts – 95 pts (jeroboam)
Gourmets guide 2020: 93 pts
Robert Parker: 92 pts
“Vivir el vino” GUIDE : 94 pts
Semana Vitivinícola: 97 pts – honor roll (‘14)
Miquel Hudin: 91+93 pts
Virtus 2019: Great Gold Drink Business 2019: Silver medal
Weinwirschaft: 93 pts Falstaff: 94 pts
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type, 4gr / l sukker
Seneste priser:
Gilbert & Gaillard: Gold medal (’13)
International Wine Challenge: Bronze medal (’14)
Semana Vitivinícola guide: 94 pts (’13)
Peñín guide 2021: 91 pts
Robert Parker: 90 pts (’14)
Vinhus: Kolonne Null i samarbejde med Bodegas Más Que Vinos
Område: Toledo
Land: Spanien & Tyskland
Årgang: n/v
Vol.: Alm. flaske (75 cl)
Alkoholprocent: 0,44%
Type: Alkoholfri rødvin
Lagerstatus: På lager
Drue: Tempranillo
Alkoholfri rødvin…! Før Kolonne Null satte sig for at lave kvalitets-alkoholfrie versioner af klasserødvine, var der ikke mange bud på lækre produkter indenfor denne kategori.
Sammen med den spanske producent Más Que Vinos fra varme Toledo, syd for Madrid, har de udviklet en fantastisk alkoholfri rødvin. Más Que Vinos sørger for, at der bliver spillet på alle tangenter.
De laver kun vin på de lokale druesorter som Cencibel (Tempranillo), Garnacha, Airén and Malvar, som står fordelt på 35 hektarer økologiske vinmarker med ældgamle buskvinstokke, hvoraf mange er over 80 år gamle.
Kolonne Null skaffer kun de bedste Premiumvine til at lave deres alkoholfrie topprodukter!
Seneste ratings:
93 point. Et glimrende bud på en alkoholfri vin” – Mad & Monopolet
5 stjerner i Vinavisen i uge 4-2023
Vinhus: Kolonne Null i samarbejde med Bodegas Dies Siglos
Område: Rueda
Land: Spanien (& Tyskland)
Årgang 2019
Vol.: Alm. flaske (75 cl)
Alkoholprocent: 0,33%
Type: Alkoholfri hvidvin
Lagerstatus: På lager
Drue: Verdejo
Kolonne Null har gjort det igen! Endnu en fantastisk alkoholfri hvidvin. Denne gang fra spanske Bodegas Dies Siglos fra Rueda, som ligger i smørhullet mellem Toro og verdensberømte Ribera del Duero.
Denne udgave er lavet på den lokale drue Verdejo, som giver masser af friskhed og intensitet til det endelige resultat.
På trods af sin unge alder, er kooperativet allerede blevet et symbol på kvalitet i regionen, og siden stiftelsen i 2009 har de akkumuleret imponerende 350 hektar vinmarker i den nordlige ende af D.O. Rueda appellationen.
Her i 750 meters højde er de 65 vinmagere gået sammen for at producere topklasse spansk hvidvin og har i samarbejde med Kolonne Null lavet endnu et brag af en højkvalitets alkoholfri hvidvin.
Vinen er den første vin i Ribera del Duero, der er lavet uden tilsætning af sulfitter. Den kommer fra vinstokke, der er 20-30 år gamle på marker med stenet, ler- og sandholdig jord i 850 meters højde.
Markerne bliver høstet manuelt og vinen gæres i ståltanke ved 20 ºC for at bevare den aromatiske rigdom.