Viser 10–18 af 23 resultater
-
Vurderet 5.00 ud af 5
95,00 kr.- Vinhus: Bodega Virgen de la Asunción
- Område: D.O Ribera del Duero
- Land: Spanien
- Årgang: 2020
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 13,5%
- Type: 100% Tempranillo med 6 mdrs. fadlagring
Vinen kommer fra vinstokke, der er 20-40 år gamle på marker med stenet, ler- og sandholdig jord, som giver fremragende dræningsbetingelser og med en årlig nedbør på 450 mm.
Markerne bliver høstet manuelt og vinen gæres i ståltanke ved 24 ºC for at bevare den aromatiske rigdom, med en maceration på 15 dage. Vinen har været 6 måneder i amerikanske (80%) og franske (20 %) egetræsfade.
-
Vurderet 5.00 ud af 5
270,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2017
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 11,50%
- Type: Corpinnat
- Lagerstatus: På lager
Druerne er: 52% Xarel.lo, 32% Macabeo and 16% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Vinen har lagret på 225 liters egetræsfade i ca. én måned. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.
Seneste priser:
2024: La Guía de Vins de Catalunya: 9,42
2024: Special Report 2024: 93 points
2024: Peñín guide 92 points
2024: Guía Vinos Gourmets: 91 points
2023: International Wine Challenge: 93 points
2022: Guía de Vinos y aceites: 97 points!
2022: Peñín guide 92 points!
2021: Concurso Casino Gran Madrid: Gran Oro
2021:Peñín guide1: 93 pts – 95 pts (jeroboam)
2020:Semana Vitivinícola: Great Gold
2020: Gourmets guide: 93 pts
Robert Parker: 92 pts
2019: Virtus: Great Gold
2019: Drink Business: Silver medal
-
142,50 kr.- Vinhus: Torelló Viticultors
- Område: D.O. Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2021
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 13%
- Type: Hvidvin
- Lagerstatus: På lager
Druerne er: 100% Xarel·lo
100% egne vinmarker
100% manuel høst
Can Martí-gården har tilhørt familien Torelló siden 1395. Den sjove etikette med penge på og navnet 50 Lliures (som betyder 50 pund) angiver det beløb, som familien i sin tid købte vingården for.
Vinene fra denne klimatologisk komplekse høst, er kendetegnet ved en overraskende balance mellem syreindhold og alkoholindhold.
Druerne passerer gennem udvælgelsesbordet og presses derefter forsigtigt i pneumatisk presse. Kun den første brøkdel af presningen, kaldet “free run juice” bruges (også den højeste kvalitet).
Vinen er gæret og lagret i fem forskellige beholdere, før den aftappes: amfora, demijohn, cementæg, rustfri ståltank og egetræs- og akaciefade. Disse forskelligartede beholdere giver vinen kompleksitet, dybde og et væld af aroma- og smagsnuancer, der gør den helt speciel.
Der produceres kun 9.000 flasker af denne vin. Den kan drikkes nu men og vil modne fint i flasken.
Seneste priser:
2024: Guía Vinos & Gourmets: 90 points
2024: La Guías de Vins de Catalunya: 9,27 points
2023: International Wine Challenge: 91 Points
2023: Guia de Vins de Catalunya ’23: 9,34
2023: Guía Vivir el Vino’23: 93 points
2023: Gourmets’23: 93 points
2022: Parker: 92 Points
-
150,00 kr.- Vinhus: Torelló Viticultors
- Område: D.O. Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2021
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 13%
- Type: Hvidvin, fadlagret
- Lagerstatus: På lager
Druerne er: 63% Xarel·lo / 37% Chardonnay
100% egne vinmarker
100% manuel høst
Vinene fra denne klimatologisk komplekse høst, er kendetegnet ved en overraskende balance mellem syreindhold og alkoholindhold.
Høsten foregår i kasser på 25 kg for at holde druerne hele og undgå oxidation inden deres ankomst til vingården mindre end 15 minutter senere.
Produktion: Hver druesort passerer sorteringsbordet og presses med finesse på pneumatiske presser. Kun den første del af pressen (også kaldet “Mosto Flor”) bruges, så man opnår de højeste kvalitet.
Fermenteringen af de to sorter foregår separat i franske, letbrændte egetræsfade ved en kontrolleret temperatur. Battonage udføres tre gange om ugen i fire måneder. Derefter blandes de to sorter og flaskelagres i mellem 6 og 12 måneder
Seneste priser:
2024: Guía Vinos Gourmets: 93 points
2024: Guía Peñín: 91 points.
2023: Peñín guide: 91 Points
2021: Peñín guide: 90 pts y 91 pts (magnum)
2021: Gilbert & Gaillard: Guldmedalje
2021: “Semana Vitivinícola” guide: 95 pts (vintage ’17)
2021: Vivir el vino” guide: 90 pts (vintage ‘17)
-
110,00 kr.- Vinhus: Torelló Viticultors
- Område: D.O. Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2022
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 13,5%
- Type: Rosévin
- Lagerstatus: På lager
Druerne er: 100% Merlot
100% egne vinmarker
100% manuel høst
Høsten udføres altid manuelt og i kasser på 25 kg eller små trailere.
Udarbejdelse: Når druer ankommer til vingården, passerer de gennem sorteringsbordet og presses med finesse på pneumatiske presser. Kun den første del af pressen (også kaldet “Mosto Flor”) bruges, så man opnår den højeste kvalitet.
Macerationen udføres i 12 timer for at opnå den ønskede farve og aromaer.
Seneste priser:
2020: Guía de Vinos 2020: 95 points
2021: Bronce medaje i Concurs dels @tastavins1965 55. udgave
-
329,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2017
- Vol.: Magnum – 1,5 l
- Alkoholprocent: 12%
- Type: Corpinnat
Druerne er: 45% Xarel.lo / 39% Macabeo, / 16% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type, 4gr / l sukker.
Seneste priser:
2024: La Guía de Vins de Catalunya: 9,47 points
2024: Guía Peñín: 90 points
Gilbert & Gaillard: Gold medal (’13)
International Wine Challenge: Bronze medal (’14)
Semana Vitivinícola guide: 94 pts (’13)
Peñín guide 2021: 91 pts
Robert Parker: 90 pts (’14)
-
185,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2017
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 12%
- Type: Corpinnat
- Lagerstatus: På lager
Druerne er: 45% Xarel.lo / 39% Macabeo, / 16% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type, 4gr / l sukker.
Seneste priser:
Gilbert & Gaillard: Gold medal (’13)
International Wine Challenge: Bronze medal (’14)
Semana Vitivinícola guide: 94 pts (’13)
Peñín guide 2021: 91 pts
Robert Parker: 90 pts (’14)
-
192,50 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2017/18
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 11,50%
- Type: Corpinnat
Druerne er: 40% Macabeo / 38% Xarel·lo / 22% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 50 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitres. Degorgeret uden tilsætning af sukker.
Seneste priser:
2024: Guía Vinos Gourmets: 94 points
2024: Decanter World Wine Awards: 91 points
2024: Guìa Peñín: 91
2024: La Guía de Vins de Catalunya: 9,36
2022 Decanter World Wine Awards: Guldmedalje og 95 points!
Wine Enthusiast: 95 pts (vintage 2015)
International Wine Challenge: Sølvmedalje
Peñìn guide ‘23: 92 pt – 93 pts
Robert Parker: 92 pts (vintage ’16)
Catalunya Wines guide ‘23: 9,69 pts (’16)
Gourmets guide ‘23: 93 pts (’16)
James Suckling: 91 pts (’13)
Falstaff: 92 pts (’13)
Miquel Hudin: 94 pts (’13)
Gilbert & Gaillard 18’: Gold medal (’13)
-
160,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2022
- Vol.: 0,75
- Alkoholprocent: 11,5%
- Type: Corpinnat
Druerne er: 45% Xarel·lo / 39% Macabeo / 16% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mindst 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type, 4gr / l sukker.
2024: Guía Vinos Gourmets: 93 points
2024: Special Report 2024 af Tim Atkins: 90 points
90 points af Robert Parker
Gold Medal, Gilbert & Gaillard
91 points i Peñín Guide 2020
Broncemedalje i IWSC
93 point i Gourmets Guide 2020
94 point i Semana Vitivinícola Guide