Viser 10–18 af 23 resultater

  • Ricardo Dumas, Roble 2020 Ribera del Duero 100% Tempranillo 6 mdr. på fad

    95,00 kr.
    85,50 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Bodega Virgen de la Asunción
    • Område: D.O Ribera del Duero
    • Land: Spanien
    • Årgang: 2020
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 13,5%
    • Type: 100% Tempranillo med 6 mdrs. fadlagring

    Vinen kommer fra vinstokke, der er 20-40 år gamle på marker med stenet, ler- og sandholdig jord, som giver fremragende dræningsbetingelser og med en årlig nedbør på 450 mm.

    Markerne bliver høstet manuelt og vinen gæres i ståltanke ved 24 ºC for at bevare den aromatiske rigdom, med en maceration på 15 dage. Vinen har været 6 måneder i amerikanske (80%) og franske (20 %) egetræsfade.

  • Corpinnat Brut Nature

    Torelló 225 2017, Brut nature, Øko. Corpinnat

    270,00 kr.
    243,00 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2017
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 11,50%
    • Type: Corpinnat
    • Lagerstatus: På lager

    Druerne er: 52% Xarel.lo, 32% Macabeo and 16% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Vinen har lagret på 225 liters egetræsfade i ca. én måned. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.

    Seneste priser:

    2024: La Guía de Vins de Catalunya: 9,42
    2024: Special Report 2024: 93 points
    2024: Peñín guide 92 points
    2024: Guía Vinos Gourmets: 91 points
    2023: International Wine Challenge: 93 points
    2022: Guía de Vinos y aceites: 97 points!
    2022: Peñín guide 92 points!
    2021: Concurso Casino Gran Madrid: Gran Oro
    2021:Peñín guide1: 93 pts – 95 pts (jeroboam)
    2020:Semana Vitivinícola: Great Gold
    2020: Gourmets guide: 93 pts
    Robert Parker: 92 pts
    2019: Virtus: Great Gold
    2019: Drink Business: Silver medal

  • Torelló 50 Lliures 2021 – Økologisk

    142,50 kr.
    128,25 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló Viticultors
    • Område: D.O. Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2021
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 13%
    • Type: Hvidvin
    • Lagerstatus: På lager

    Druerne er: 100% Xarel·lo
    100% egne vinmarker
    100% manuel høst

    Can Martí-gården har tilhørt familien Torelló siden 1395. Den sjove etikette med penge på og navnet 50 Lliures (som betyder 50 pund) angiver det beløb, som familien i sin tid købte vingården for.

    Vinene fra denne klimatologisk komplekse høst, er kendetegnet ved en overraskende balance mellem syreindhold og alkoholindhold.

    Druerne passerer gennem udvælgelsesbordet og presses derefter forsigtigt i pneumatisk presse. Kun den første brøkdel af presningen, kaldet “free run juice” bruges (også den højeste kvalitet).

    Vinen er gæret og lagret i fem forskellige beholdere, før den aftappes: amfora, demijohn, cementæg, rustfri ståltank og egetræs- og akaciefade. Disse forskelligartede beholdere giver vinen kompleksitet, dybde og et væld af aroma- og smagsnuancer, der gør den helt speciel.

    Der produceres kun 9.000 flasker af denne vin. Den kan drikkes nu men og vil modne fint i flasken.

    Seneste priser:

    2024: Guía Vinos & Gourmets: 90 points
    2024: La Guías de Vins de Catalunya: 9,27 points
    2023: International Wine Challenge: 91 Points
    2023: Guia de Vins de Catalunya ’23: 9,34
    2023: Guía Vivir el Vino’23: 93 points
    2023: Gourmets’23: 93 points
    2022: Parker: 92 Points

  • Torelló hvidvin

    Torelló Gran Crisalys 2021 – Økologisk

    150,00 kr.
    135,00 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló Viticultors
    • Område: D.O. Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2021
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 13%
    • Type: Hvidvin, fadlagret
    • Lagerstatus: På lager

    Druerne er: 63% Xarel·lo / 37% Chardonnay

    100% egne vinmarker
    100% manuel høst

    Vinene fra denne klimatologisk komplekse høst, er kendetegnet ved en overraskende balance mellem syreindhold og alkoholindhold.

    Høsten foregår i kasser på 25 kg for at holde druerne hele og undgå oxidation inden deres ankomst til vingården mindre end 15 minutter senere.

    Produktion: Hver druesort passerer sorteringsbordet og presses med finesse på pneumatiske presser. Kun den første del af pressen (også kaldet “Mosto Flor”) bruges, så man opnår de højeste kvalitet.

    Fermenteringen af ​​de to sorter foregår separat i franske, letbrændte egetræsfade ved en kontrolleret temperatur. Battonage udføres tre gange om ugen i fire måneder. Derefter blandes de to sorter og flaskelagres i mellem 6 og 12 måneder

    Seneste priser:

    2024: Guía Vinos Gourmets: 93 points
    2024: Guía Peñín: 91 points.
    2023: Peñín guide: 91 Points
    2021: Peñín guide: 90 pts y 91 pts (magnum)
    2021: Gilbert & Gaillard: Guldmedalje
    2021: “Semana Vitivinícola” guide: 95 pts (vintage ’17)
    2021: Vivir el vino” guide: 90 pts (vintage ‘17)

  • Torelló Petjades rosé 2022 – Økologisk

    110,00 kr.
    99,00 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló Viticultors
    • Område: D.O. Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2022
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 13,5%
    • Type: Rosévin
    • Lagerstatus: På lager

    Druerne er: 100% Merlot

    100% egne vinmarker
    100% manuel høst

    Høsten udføres altid manuelt og i kasser på 25 kg eller små trailere.

    Udarbejdelse: Når druer ankommer til vingården, passerer de gennem sorteringsbordet og presses med finesse på pneumatiske presser. Kun den første del af pressen (også kaldet “Mosto Flor”) bruges, så man opnår den højeste kvalitet.

    Macerationen udføres i 12 timer for at opnå den ønskede farve og aromaer.

    Seneste priser:

    2020: Guía de Vinos 2020: 95 points
    2021: Bronce medaje i Concurs dels @tastavins1965 55. udgave

  • Corpinnat Brut

    Torelló Special Edition 2017, Corpinnat – Magnum

    329,00 kr.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2017
    • Vol.: Magnum – 1,5 l
    • Alkoholprocent: 12%
    • Type: Corpinnat

    Druerne er: 45% Xarel.lo / 39% Macabeo, / 16% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type, 4gr / l sukker.

    Seneste priser:

    2024: La Guía de Vins de Catalunya: 9,47 points
    2024: Guía Peñín: 90 points

    Gilbert & Gaillard: Gold medal (’13)
    International Wine Challenge: Bronze medal (’14)
    Semana Vitivinícola guide: 94 pts (’13)
    Peñín guide 2021: 91 pts
    Robert Parker: 90 pts (’14)

  • Corpinnat Brut

    Torelló Special Edition 2017, Øko, Corpinnat

    185,00 kr.
    166,50 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2017
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 12%
    • Type: Corpinnat
    • Lagerstatus: På lager

    Druerne er: 45% Xarel.lo / 39% Macabeo, / 16% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type, 4gr / l sukker.

    Seneste priser:

    Gilbert & Gaillard: Gold medal (’13)
    International Wine Challenge: Bronze medal (’14)
    Semana Vitivinícola guide: 94 pts (’13)
    Peñín guide 2021: 91 pts
    Robert Parker: 90 pts (’14)

  • Torelló Tradicional Brut Nature 2017/18, Corpinnat

    192,50 kr.
    173,25 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2017/18
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 11,50%
    • Type: Corpinnat

    Druerne er: 40% Macabeo / 38% Xarel·lo / 22% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 50 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitres. Degorgeret uden tilsætning af sukker.

    Seneste priser:

    2024: Guía Vinos Gourmets: 94 points
    2024: Decanter World Wine Awards: 91 points
    2024: Guìa Peñín: 91
    2024: La Guía de Vins de Catalunya: 9,36
    2022 Decanter World Wine Awards: Guldmedalje og 95 points!
    Wine Enthusiast: 95 pts (vintage 2015)
    International Wine Challenge: Sølvmedalje
    Peñìn guide ‘23: 92 pt – 93 pts
    Robert Parker: 92 pts (vintage ’16)
    Catalunya Wines guide ‘23: 9,69 pts (’16)
    Gourmets guide ‘23: 93 pts (’16)
    James Suckling: 91 pts (’13)
    Falstaff: 92 pts (’13)
    Miquel Hudin: 94 pts (’13)
    Gilbert & Gaillard 18’: Gold medal (’13)

  • Torelló, Brut Reserva 2022 – Corpinnat – Økologisk

    160,00 kr.
    144,00 v. køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2022
    • Vol.: 0,75
    • Alkoholprocent: 11,5%
    • Type: Corpinnat

    Druerne er: 45% Xarel·lo / 39% Macabeo / 16% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mindst 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type, 4gr / l sukker.

    2024: Guía Vinos Gourmets: 93 points
    2024: Special Report 2024 af Tim Atkins: 90 points
    90 points af Robert Parker
    Gold Medal, Gilbert & Gaillard
    91 points i Peñín Guide 2020
    Broncemedalje i IWSC
    93 point i Gourmets Guide 2020
    94 point i Semana Vitivinícola Guide