Viser 3 resultater

  • Frog’s Leap, Cabernet Sauvignon 2019, Napa Valley – Økologisk

    495,00 kr.
    445,50 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Frog’s Leap
    • Område: Napa Valley
    • Land: USA
    • Årgang: 2019
    • Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 14,5%
    • Type: Rødvin

    Vinen er lavet på druerne 93% Cabernet Sauvignon og 7% Cabernet Franc.

    Frog’s Leap er en af Napa Valleys klassiske producenter og Estate Cabernet Sauvignon er deres flagskib og repræsenterer alt, hvad John Williams har drømt om. Fremstillet kun af de bedste druer fra ejendommen, som er dyrket økologisk, uden vanding. Forbilledet er de tidlige versioner af Beaulieu og Inglenook, som har vist potentialet for Rutherford, som et af de bedste underområder i Napa Valley.

    Vinen er kombineret af 93% cabernet sauvignon, med 7% cabernet franc til at give det sidste touch til vinen.

    Vinen er gæret med naturgær i åbne fade inden 20 måneders lagring på franske egetræsfade. Der er kun brugt 23% nye fade, da Frog’s Leap ønsker at frugten skal være det bærende element i vinen.

    Blandt utallige priser og ratings har vinen fået:
    94 point fra Vinous “firm and classical built wine”  

  • Frog’s Leap, Chardonnay 2020, Napa Valley – Økologisk -UDSOLGT!

    275,00 kr.
    247,50 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Frog’s Leap
    • Område: Napa Valley
    • Land: USA
    • Årgang: 2020
    • Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 13,4%
    • Type: Fadlagret Hvidvin

    Chardonnay, hvor fadet ikke dominerer. Elegant og ren i sit udtryk.
    Frog’s Leap har arbejdet med den samme vinmark siden 1985 og de første vinstokke blev plantet i 1979. Vinstokkene står med dybe rødder i gamle muslingeskaller og limsten, hvilket er med til at give vinen sin karakter.

    Druerne er plukket over flere omgange, for at hver parcel skal opnå fuld modenhed. De presses i hele klaser og får en anelse skindkontakt inden gæringen starter med naturgær. Den mest aktive del af gæringen foregår på helt nye franske egetræsfade, for at udtrække en god del smag herfra til vinen. Efter endt gæring overføres vinen til cementtanke, hvor den lagrer med bundfaldet, urørt, i 20 måneder inden aftapning. ”Shale and stone” henviser til at vinen er dyrket i skaller og opvokset i sten.

  • Frog’s Leap, Zinfandel 2020, Napa Valley – Økologisk

    275,00 kr.
    247,50 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Frog’s Leap
    • Område: Napa Valley
    • Land: USA
    • Årgang: 2020
    • Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 14,5%
    • Type: Rødvin

    Zinfandel med elegance fra Napa Valley, det er en mulighed. Vinen er lavet på 85% Zinfandel, 15% Petite Sirah.

    Freshness, balance and elegance er de tre ord som John William selv sætter på sin zinfandel, og det er ikke typisk. Det giver dog straks mening når vinen er i glasset. Druerne dyrkes i Saint Helena, primært kommer de fra White Barn vinmarken, men også flere andre.

    Jordbunden og klimaet her giver mulighed for at høste flotte zinfandel druer. Vinen er suppleret af Petite Sirah, som bidrager med til at tilføre syre og friskhed til den endelige vin.

    Godt halvdelen af vinen er lagret på cementtanke og resten i gamle fade, for at bevare frugten og elegancen i vinen.

    Seneste ratings:

    2024: 4 stjerne i Jyllandsposten