Viser alle 4 resultater

  • Gaveæske Deluxe med Gran Torelló 2015 & Torelló 225 Brut Nature 2017, Corpinnat (2 fl)

    559,00 kr.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2015 & 2017
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl) x 2 fl.
    • Alkoholprocent: 11,5%
    • Type: Corpinnat (2 fl) i gaveæske

    Druerne er:
    46% Xarel.lo, 30% Macabeo, 24% Parellada for Gran Torelló
    51% Xarel.lo, 32% Macabeo, 17% Parellada for 225

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen.  Anden gæring i flaske. 225 har lagret på 225 liters egetræsfade.

    Gran Torellò har lagret mere end 84 og 225 mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.

    Seneste priser:

    Gran Torellò:

    • CIVAS & Guía de vinos Akatavino: Bedste bobler fra Spanien i 2022!!!
    • CIVAS & Guía de vinos Akatavino: 96 points
    • 2022 Decanter World Wine Awards: Sølvmedalje
    • Peñín guide 2021 & 22: 94 pts
    • Jancis Robinson: 17/20
    • Virtus International Awards: Gold Medal
    • Robert Parker: 92 pts (vintage ’11)
    • Falstaff: 95 pts (’11)
    • Vivir el Vino guide: 95 pts (’11)

    225:

    • Guía de Vinos y aceites 2022: 97 points!
    • Concurso Casino Gran Madrid: Gran Oro
    • Guía de Vinos y aceites 2022: 97 points!
    • Peñín guide 2021: 93 pts – 95 pts (jeroboam)
    • Gourmets guide 2020: 93 pts
    • Robert Parker: 92 pts
    • “Vivir el vino” GUIDE : 94 pts
    • Semana Vitivinícola: 97 pts – honor roll (‘14)
  • Gaveæske med Gran Torelló 2015, Corpinnat

    310,00 kr.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2015
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 11,5%
    • Type: Corpinnat (1 fl) i gaveæske

    Druerne er: 46% Xarel.lo, 30% Macabeo, 24% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen.  Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 84 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.

    Seneste priser:

    CIVAS & Guía de vinos Akatavino: Bedste bobler fra Spanien i 2022!!!
    CIVAS & Guía de vinos Akatavino: 96 points
    Peñín guide 2021 & 22: 94 pts
    2022 Decanter World Wine Awards: Sølvmedalje
    Jancis Robinson: 17/20
    Virtus International Awards: Gold Medal
    Robert Parker: 92 pts (vintage ’11)
    Falstaff: 95 pts (’11)
    Vivir el Vino guide: 95 pts (’11)
    James Sucking: 92 pts (’11)
    Miquel Hudin: 93 pts (’11)
    Vinos de Catalunya guide: 9,47 pts
    Semana Vitivinícola guide: 95 pts (’11)
    Drinks Business: Gold Medal (’11)
    Weinwirtschaft: 94 pts (‘10)

  • Corpinnat Brut Nature økologisk

    Gaveæske med Torelló 225 2016, Brut nature, Øko. Corpinnat

    265,00 kr.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2016
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 11,50%
    • Type: Corpinnat (1 fl) i gaveæske

    Druerne er: 51% Xarel.lo, 32% Macabeo and 17% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Vinen har lagret på 225 liters egetræsfade. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.

    Seneste priser:

    Guía de Vinos y aceites 2022: 97 points!
    Concurso Casino Gran Madrid: Gran Oro
    Peñín guide 2021: 93 pts – 95 pts (jeroboam)
    Gourmets guide 2020: 93 pts
    Robert Parker: 92 pts
    “Vivir el vino” GUIDE : 94 pts
    Semana Vitivinícola: 97 pts – honor roll (‘14)
    Miquel Hudin: 91+93 pts
    Virtus 2019: Great Gold Drink Business 2019: Silver medal
    Weinwirschaft: 93 pts Falstaff: 94 pts

  • Gaveæske med Torelló Special Edition 2016, Øko, Corpinnat (1 fl.)

    189,00 kr.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2016
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 12%
    • Type: Corpinnat

    Druerne er: 45% Xarel.lo / 39% Macabeo, / 16% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type, 4gr / l sukker

    Seneste priser:

    Gilbert & Gaillard: Gold medal (’13)
    International Wine Challenge: Bronze medal (’14)
    Semana Vitivinícola guide: 94 pts (’13)
    Peñín guide 2021: 91 pts
    Robert Parker: 90 pts (’14)