Viser 19–22 af 22 resultater

  • Torelló, Brut Reserva 2022 – Corpinnat – Økologisk

    160,00 kr.
    144,00 v. køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2022
    • Vol.: 0,75
    • Alkoholprocent: 11,5%
    • Type: Corpinnat

    Druerne er: 45% Xarel·lo / 39% Macabeo / 16% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mindst 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type, 4gr / l sukker.

    2024: Guía Vinos Gourmets: 93 points
    2024: Special Report 2024 af Tim Atkins: 90 points
    90 points af Robert Parker
    Gold Medal, Gilbert & Gaillard
    91 points i Peñín Guide 2020
    Broncemedalje i IWSC
    93 point i Gourmets Guide 2020
    94 point i Semana Vitivinícola Guide

     

  • Torelló, Pál·lid Rosé Brut 2020 – Corpinnat – Øko!

    185,00 kr.
    166,50 v. køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2020
    • Vol.: 0,75
    • Alkoholprocent: 12%
    • Type: Corpinnat – rosé
    • Lagerstatus: På lager

    Druerne er: 79% macabeo –  21% pinot noir

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Fælles presning af de to sorter. Hver druesort, der er høstet 100% i hånden og på sit optimale modningspunkt, transporteres hurtigt til presserne for at undgå oxidation. Således ankommer klaserne hele og i perfekt stand.

    Kun den første presning bruges “mosto flor”, der med omhyggelig vinifikation og gæring med den naturlige vilde gær resulterer i fremragende vine.

    Denne vin har lagret mindst 18 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type

    93 points i Guía de Vinos y Aceites 2022
    94 points i Guía de Vinos y Aceites 2020

     

     

  • Corpinnat Rosé Brut

    Torelló, Rosé Brut Reserva 2016, MAGNUM, Øko. – Corpinnat

    329,00 kr.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2016
    • Vol.: Magnum – 1,5 l
    • Alkoholprocent: 12%
    • Type: Corpinnat – rosé

    Druerne er: 100% Pinot Noir

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mindst 24 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type, 4gr / l sukker.

    96 point i Guía de Vinos y Aceites 2020

     

     

  • Corpinnat Rosé Brut

    Torelló, Rosé Brut Reserva 2020, Øko. – Corpinnat

    185,00 kr.
    166,50 v. køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2020
    • Vol.: 0,75
    • Alkoholprocent: 12%
    • Type: Corpinnat – rosé

    Druerne er: Pinot Noir med en smule Garnacha

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mindst 24 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (rysten af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type, 4gr / l sukker.

    96 point i Guía de Vinos y Aceites 2020