Viser 19–22 af 22 resultater
-

147,50 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2017
- Vol.: 0,75
- Alkoholprocent: 11,5%
- Type: Corpinnat
Druerne er: 45% Xarel·lo / 39% Macabeo / 16% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mindst 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type, 4gr / l sukker.
90 points af Robert Parker
Gold Medal, Gilbert & Gaillard
91 points i Peñín Guide 2020
Broncemedalje i IWSC
93 point i Gourmets Guide 2020
94 point i Semana Vitivinícola Guide
-

170,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2020
- Vol.: 0,75
- Alkoholprocent: 12%
- Type: Corpinnat – rosé
- Lagerstatus: På lager
Druerne er: 79% macabeo – 21% pinot noir
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Fælles presning af de to sorter. Hver druesort, der er høstet 100% i hånden og på sit optimale modningspunkt, transporteres hurtigt til presserne for at undgå oxidation. Således ankommer klaserne hele og i perfekt stand.
Kun den første presning bruges “mosto flor”, der med omhyggelig vinifikation og gæring med den naturlige vilde gær resulterer i fremragende vine.
Denne vin har lagret mindst 18 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type
93 points i Guía de Vinos y Aceites 2022
94 points i Guía de Vinos y Aceites 2020
-

329,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2016
- Vol.: Magnum – 1,5 l
- Alkoholprocent: 12%
- Type: Corpinnat – rosé
Druerne er: 100% Pinot Noir
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mindst 24 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type, 4gr / l sukker.
96 point i Guía de Vinos y Aceites 2020
-

170,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2020
- Vol.: 0,75
- Alkoholprocent: 12%
- Type: Corpinnat – rosé
Druerne er: Pinot Noir med en smule Garnacha
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mindst 24 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (rysten af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type, 4gr / l sukker.
96 point i Guía de Vinos y Aceites 2020