Viser 10–17 af 17 resultater

  • Corpinnat Brut

    Torelló Special Edition 2017, Øko, Corpinnat

    175,00 kr.
    157,50 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2017
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 12%
    • Type: Corpinnat
    • Lagerstatus: På lager

    Druerne er: 45% Xarel.lo / 39% Macabeo, / 16% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type, 4gr / l sukker.

    Seneste priser:

    Gilbert & Gaillard: Gold medal (’13)
    International Wine Challenge: Bronze medal (’14)
    Semana Vitivinícola guide: 94 pts (’13)
    Peñín guide 2021: 91 pts
    Robert Parker: 90 pts (’14)

  • Torelló Tradicional Brut Nature 2015, Corpinnat

    180,00 kr.
    162,- kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2015
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 11,50%
    • Type: Corpinnat

    Druerne er: 40% Macabeo / 38% Xarel·lo / 22% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 50 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitres. Degorgeret uden tilsætning af sukker.

    Seneste priser:

    2024: Guía Vinos Gourmets: 94 points
    2024: Guìa Peñín: 91
    2024: La Guía de Vins de Catalunya: 9,36
    2022 Decanter World Wine Awards: Guldmedalje og 95 points!
    Wine Enthusiast: 95 pts (vintage 2015)
    International Wine Challenge: Sølvmedalje
    Peñìn guide ‘23: 92 pt – 93 pts
    Robert Parker: 92 pts (vintage ’16)
    Catalunya Wines guide ‘23: 9,69 pts (’16)
    Gourmets guide ‘23: 93 pts (’16)
    James Suckling: 91 pts (’13)
    Falstaff: 92 pts (’13)
    Miquel Hudin: 94 pts (’13)
    Gilbert & Gaillard 18’: Gold medal (’13)

  • Torelló, Brut Reserva 2017 – Corpinnat – Øko!

    147,50 kr.
    132,75 v. køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2017
    • Vol.: 0,75
    • Alkoholprocent: 11,5%
    • Type: Corpinnat

    Druerne er: 45% Xarel·lo / 39% Macabeo / 16% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mindst 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type, 4gr / l sukker.

    2024: Guía Vinos Gourmets: 93 points

    90 points af Robert Parker
    Gold Medal, Gilbert & Gaillard
    91 points i Peñín Guide 2020
    Broncemedalje i IWSC
    93 point i Gourmets Guide 2020
    94 point i Semana Vitivinícola Guide

     

  • Torelló, Gran Torelló 2015, Corpinnat. Spaniens bedste bobler 2022!

    295,00 kr.
    265,50 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2015
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 11,5%
    • Type: Corpinnat

    Druerne er: 46% Xarel.lo, 36% Macabeo, 18% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen.  Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 84 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.

    Verdens næstbedste sommelier 2023, danske Nina Jensen, siger om den: 2015 G Torelló Brut Nature, Gran Torelló: Rich and extroverted. Exoctic fruit, fresh butter, brown champignon, forestfloor, vanillabean, cheeserind, butterscotch, orangepeel, lemon. Palette centers around the citrus with the rest building around it.

    Seneste priser:
    2024: Guía Vinos & Gourmet: 96 points (grande añadas)
    2024: La Guía de vinos de Cataluya: 9,45
    2024: Guía Peñín 2024: 94 points
    2023: Din Vinguide: 94 Points
    2022: CIVAS & Guía de vinos Akatavino: Bedste bobler fra Spanien i 2022!!!
    2022: CIVAS & Guía de vinos Akatavino: 96 points
    2022: Guía de Vinos y Aceites: 96 pts
    2022: Decanter World Wine Awards: Sølvmedalje
    2023: Peñín guide 23: 93 poinrs

    & mange flere.

  • Torelló, Pál·lid Rosé Brut 2020 – Corpinnat – Øko!

    170,00 kr.
    153,00 v. køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2020
    • Vol.: 0,75
    • Alkoholprocent: 12%
    • Type: Corpinnat – rosé
    • Lagerstatus: På lager

    Druerne er: 79% macabeo –  21% pinot noir

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Fælles presning af de to sorter. Hver druesort, der er høstet 100% i hånden og på sit optimale modningspunkt, transporteres hurtigt til presserne for at undgå oxidation. Således ankommer klaserne hele og i perfekt stand.

    Kun den første presning bruges “mosto flor”, der med omhyggelig vinifikation og gæring med den naturlige vilde gær resulterer i fremragende vine.

    Denne vin har lagret mindst 18 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type

    93 points i Guía de Vinos y Aceites 2022
    94 points i Guía de Vinos y Aceites 2020

     

     

  • Corpinnat Rosé Brut

    Torelló, Rosé Brut Reserva 2016, MAGNUM, Øko. – Corpinnat

    329,00 kr.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2016
    • Vol.: Magnum – 1,5 l
    • Alkoholprocent: 12%
    • Type: Corpinnat – rosé

    Druerne er: 100% Pinot Noir

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mindst 24 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type, 4gr / l sukker.

    96 point i Guía de Vinos y Aceites 2020

     

     

  • Corpinnat Rosé Brut

    Torelló, Rosé Brut Reserva 2020, Øko. – Corpinnat

    170,00 kr.
    153,00 v. køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2020
    • Vol.: 0,75
    • Alkoholprocent: 12%
    • Type: Corpinnat – rosé

    Druerne er: Pinot Noir med en smule Garnacha

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mindst 24 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (rysten af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type, 4gr / l sukker.

    96 point i Guía de Vinos y Aceites 2020

     

     

  • Trææske med Torelló 2a – 18 & 19 Limited Edition, Corpinnat

    319,00 kr.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2018 & 2019
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 11,5%
    • Type: Corpinnat (1 fl) i gaveæske af træ

    Druerne er: Xarel.lo (43%), Macabeo, (31%), Parellada (26%)

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Torelló 2a 18/19 (2 vintages) Brut Nature er en enestående og limited edition, der udtrykker huset ønske om at eksperimentere med forskellige måder at lave en mousserende vin. Med dette er Torelló i gang med et mikro vinifikations-projekt, der er kan skabe åbninger for produktioner i små mængder.

    I dette tilfælde er det en corpinnat lavet af en vin fra to forskellige årgange, 2018 (60%) og 2019 (40%), af økologiske druer fra vores egen Can Mar Estate af følgende varianter: Xarel.lo (43%), Macabeu (31 %) og Parellada (26 %).

    Klimatologi: 2018 og 2019 årgange er meget forskellige:

    2018 – huskes som et regnfuldt år, i hver af de fire årstider, det medførte en forsinkelse på 10 dage i høsten i forhold til de sidste par år, og hvor nedbøren på godset var 822 liter pr.

    2019 – er og vil blive husket som “et af de bedste i de sidste par år” med Paco de la Rosa Torellós ord. Det var generelt et tørt år, med to meget intense hedebølger om sommeren og lidt regn i slutningen af juli, i august og i begyndelsen af ​​september, som var meget velkomne i marken.

    Lagring: Aftapningen blev foretaget i februar 2020, og af denne grund er det en corpinnat med minimum 42 måneders lagring og er en Brut Nature uden tilsætning af dosage.

    91 point i Guía Peñín 2024
    9,27 Guia de vins de Catalunya 2024!