Vinen er den første vin i Ribera del Duero, der er lavet uden tilsætning af sulfitter. Den kommer fra vinstokke, der er 20-30 år gamle på marker med stenet, ler- og sandholdig jord i 850 meters højde.
Markerne bliver høstet manuelt og vinen gæres i ståltanke ved 20 ºC for at bevare den aromatiske rigdom.
Vinen kommer fra vinstokke, der er 40-60 år gamle på marker med stenet, ler- og sandholdig jord, som giver fremragende dræningsbetingelser og med en årlig nedbør på 450 mm.
Markerne bliver høstet manuelt og vinen gæres i ståltanke ved 26 ºC for at bevare den aromatiske rigdom, med en maceration på 20 dage.
Crianza: 12 måneder i amerikanske og franske egetræsfade.
Seneste præmier: Guldmedalje i Concurso Internacional de Vino Zarcillo 2021
Vinen kommer fra vinstokke, der er 20-40 år gamle på marker med stenet, ler- og sandholdig jord, som giver fremragende dræningsbetingelser og med en årlig nedbør på 450 mm.
Markerne bliver høstet manuelt og vinen gæres i ståltanke ved 24 ºC for at bevare den aromatiske rigdom, med en maceration på 15 dage. Vinen har været 6 måneder i amerikanske (80%) og franske (20 %) egetræsfade.
Vinen kommer fra vinstokke, der er 20-30 år gamle på marker med stenet, ler- og sandholdig jord, som giver fremragende dræningsbetingelser og med en årlig nedbør på 450 mm.
Markerne bliver høstet manuelt og vinen gæres i ståltanke ved 24 ºC for at bevare den aromatiske rigdom, med en maceration på 10 dage.