Viser 1–9 af 17 resultater
-
559,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2016 & 2017
- Vol.: Alm. flaske (75 cl) x 2 fl.
- Alkoholprocent: 11,5%
- Type: Corpinnat (2 fl) i gaveæske
Druerne er:
46% Xarel.lo, 30% Macabeo, 24% Parellada for Gran Torelló
51% Xarel.lo, 32% Macabeo, 17% Parellada for 225
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske. 225 har lagret på 225 liters egetræsfade.
Gran Torelló har lagret mere end 84 og 225 mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.
Seneste priser:
Gran Torelló:
- CIVAS & Guía de vinos Akatavino: Bedste bobler fra Spanien i 2022!!!
- CIVAS & Guía de vinos Akatavino: 96 points
- 2022 Decanter World Wine Awards: Sølvmedalje
- Peñín guide 2021 & 22: 94 pts
- Jancis Robinson: 17/20
- Virtus International Awards: Gold Medal
- Robert Parker: 92 pts (vintage ’11)
- Falstaff: 95 pts (’11)
- Vivir el Vino guide: 95 pts (’11)
225:
- Guía de Vinos y aceites 2022: 97 points!
- Concurso Casino Gran Madrid: Gran Oro
- Guía de Vinos y aceites 2022: 97 points!
- Peñín guide 2021: 93 pts – 95 pts (jeroboam)
- Gourmets guide 2020: 93 pts
- Robert Parker: 92 pts
- “Vivir el vino” GUIDE : 94 pts
- Semana Vitivinícola: 97 pts – honor roll (‘14)
-
335,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2014/16
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 11,5%
- Type: Corpinnat (1 fl) i gaveæske
Druerne er: 46% Xarel.lo, 30% Macabeo, 24% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 84 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.
Seneste priser:
CIVAS & Guía de vinos Akatavino: Bedste bobler fra Spanien i 2022!!!
CIVAS & Guía de vinos Akatavino: 96 points
Peñín guide 2021 & 22: 94 pts
2022 Decanter World Wine Awards: Sølvmedalje
Jancis Robinson: 17/20
Virtus International Awards: Gold Medal
Robert Parker: 92 pts (vintage ’11)
Falstaff: 95 pts (’11)
Vivir el Vino guide: 95 pts (’11)
James Sucking: 92 pts (’11)
Miquel Hudin: 93 pts (’11)
Vinos de Catalunya guide: 9,47 pts
Semana Vitivinícola guide: 95 pts (’11)
Drinks Business: Gold Medal (’11)
Weinwirtschaft: 94 pts (‘10)
-
280,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2016
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 11,50%
- Type: Corpinnat (1 fl) i gaveæske
Druerne er: 51% Xarel.lo, 32% Macabeo and 17% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Vinen har lagret på 225 liters egetræsfade. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.
Seneste priser:
Guía de Vinos y aceites 2022: 97 points!
Concurso Casino Gran Madrid: Gran Oro
Peñín guide 2021: 93 pts – 95 pts (jeroboam)
Gourmets guide 2020: 93 pts
Robert Parker: 92 pts
“Vivir el vino” GUIDE : 94 pts
Semana Vitivinícola: 97 pts – honor roll (‘14)
Miquel Hudin: 91+93 pts
Virtus 2019: Great Gold Drink Business 2019: Silver medal
Weinwirschaft: 93 pts Falstaff: 94 pts
-
199,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2016/17
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 12%
- Type: Corpinnat
Druerne er: 45% Xarel.lo / 39% Macabeo, / 16% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type, 4gr / l sukker
Seneste priser:
Gilbert & Gaillard: Gold medal (’13)
International Wine Challenge: Bronze medal (’14)
Semana Vitivinícola guide: 94 pts (’13)
Peñín guide 2021: 91 pts
Robert Parker: 90 pts (’14)
-
Vurderet 5.00 ud af 5
270,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2017
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 11,50%
- Type: Corpinnat
- Lagerstatus: På lager
Druerne er: 52% Xarel.lo, 32% Macabeo and 16% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Vinen har lagret på 225 liters egetræsfade i ca. én måned. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.
Seneste priser:
2024: La Guía de Vins de Catalunya: 9,42
2024: Special Report 2024: 93 points
2024: Peñín guide 92 points
2024: Guía Vinos Gourmets: 91 points
2023: International Wine Challenge: 93 points
2022: Guía de Vinos y aceites: 97 points!
2022: Peñín guide 92 points!
2021: Concurso Casino Gran Madrid: Gran Oro
2021:Peñín guide1: 93 pts – 95 pts (jeroboam)
2020:Semana Vitivinícola: Great Gold
2020: Gourmets guide: 93 pts
Robert Parker: 92 pts
2019: Virtus: Great Gold
2019: Drink Business: Silver medal
-
142,50 kr.- Vinhus: Torelló Viticultors
- Område: D.O. Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2021
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 13%
- Type: Hvidvin
- Lagerstatus: På lager
Druerne er: 100% Xarel·lo
100% egne vinmarker
100% manuel høst
Can Martí-gården har tilhørt familien Torelló siden 1395. Den sjove etikette med penge på og navnet 50 Lliures (som betyder 50 pund) angiver det beløb, som familien i sin tid købte vingården for.
Vinene fra denne klimatologisk komplekse høst, er kendetegnet ved en overraskende balance mellem syreindhold og alkoholindhold.
Druerne passerer gennem udvælgelsesbordet og presses derefter forsigtigt i pneumatisk presse. Kun den første brøkdel af presningen, kaldet “free run juice” bruges (også den højeste kvalitet).
Vinen er gæret og lagret i fem forskellige beholdere, før den aftappes: amfora, demijohn, cementæg, rustfri ståltank og egetræs- og akaciefade. Disse forskelligartede beholdere giver vinen kompleksitet, dybde og et væld af aroma- og smagsnuancer, der gør den helt speciel.
Der produceres kun 9.000 flasker af denne vin. Den kan drikkes nu men og vil modne fint i flasken.
Seneste priser:
2024: Guía Vinos & Gourmets: 90 points
2024: La Guías de Vins de Catalunya: 9,27 points
2023: International Wine Challenge: 91 Points
2023: Guia de Vins de Catalunya ’23: 9,34
2023: Guía Vivir el Vino’23: 93 points
2023: Gourmets’23: 93 points
2022: Parker: 92 Points
-
150,00 kr.- Vinhus: Torelló Viticultors
- Område: D.O. Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2021
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 13%
- Type: Hvidvin, fadlagret
- Lagerstatus: På lager
Druerne er: 63% Xarel·lo / 37% Chardonnay
100% egne vinmarker
100% manuel høst
Vinene fra denne klimatologisk komplekse høst, er kendetegnet ved en overraskende balance mellem syreindhold og alkoholindhold.
Høsten foregår i kasser på 25 kg for at holde druerne hele og undgå oxidation inden deres ankomst til vingården mindre end 15 minutter senere.
Produktion: Hver druesort passerer sorteringsbordet og presses med finesse på pneumatiske presser. Kun den første del af pressen (også kaldet “Mosto Flor”) bruges, så man opnår de højeste kvalitet.
Fermenteringen af de to sorter foregår separat i franske, letbrændte egetræsfade ved en kontrolleret temperatur. Battonage udføres tre gange om ugen i fire måneder. Derefter blandes de to sorter og flaskelagres i mellem 6 og 12 måneder
Seneste priser:
2024: Guía Vinos Gourmets: 93 points
2024: Guía Peñín: 91 points.
2023: Peñín guide: 91 Points
2021: Peñín guide: 90 pts y 91 pts (magnum)
2021: Gilbert & Gaillard: Guldmedalje
2021: “Semana Vitivinícola” guide: 95 pts (vintage ’17)
2021: Vivir el vino” guide: 90 pts (vintage ‘17)
-
110,00 kr.- Vinhus: Torelló Viticultors
- Område: D.O. Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2022
- Vol.: Alm. flaske (75 cl)
- Alkoholprocent: 13,5%
- Type: Rosévin
- Lagerstatus: På lager
Druerne er: 100% Merlot
100% egne vinmarker
100% manuel høst
Høsten udføres altid manuelt og i kasser på 25 kg eller små trailere.
Udarbejdelse: Når druer ankommer til vingården, passerer de gennem sorteringsbordet og presses med finesse på pneumatiske presser. Kun den første del af pressen (også kaldet “Mosto Flor”) bruges, så man opnår den højeste kvalitet.
Macerationen udføres i 12 timer for at opnå den ønskede farve og aromaer.
Seneste priser:
2020: Guía de Vinos 2020: 95 points
2021: Bronce medaje i Concurs dels @tastavins1965 55. udgave
-
329,00 kr.- Vinhus: Torelló
- Område: Penedés
- Land: Spanien
- Årgang 2017
- Vol.: Magnum – 1,5 l
- Alkoholprocent: 12%
- Type: Corpinnat
Druerne er: 45% Xarel.lo / 39% Macabeo, / 16% Parellada
100% egne vinmarker
100% økologisk dyrket
100% manuel høst
Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.
Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrystning af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
Brut type, 4gr / l sukker.
Seneste priser:
2024: La Guía de Vins de Catalunya: 9,47 points
2024: Guía Peñín: 90 points
Gilbert & Gaillard: Gold medal (’13)
International Wine Challenge: Bronze medal (’14)
Semana Vitivinícola guide: 94 pts (’13)
Peñín guide 2021: 91 pts
Robert Parker: 90 pts (’14)